Bónuszok, bónuszok, bónuszok

A Forever Living Products az olyan emberekre számít, mint Ön, hogy részesedhessen termékeinkből. A termékeinket Ön kezdetben az úgynevezett NDP áron, majd később (de akár kezdettől is) az annál 16,7 %-kal kedvezőbb nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg. Ezen felül minden új belépő után, akit Ön személyesen szponzorál és segíti munkáját az értékesítésben, további 18% Személyes Bónusz illeti meg. Továbbá minden olyan tag után, akit Ön segített abban, hogy elérjék az Assistant Supervisor, Supervisor és Assistant Manager szintet, 13%, 10% illetve 5%-os Csoport Bónusz is megilleti Önt.

További juttatásként, megkaphatja még a Vezetőségi Bónuszt is, ami az Ön alsó vonalában tevékenykedő menedzserek után jár 2%-tól 6%-ig, attól függően, hogy a menedzser hol helyezkedik el az Ön szervezetében.

Ezek a bónuszok első hallásra talán bonyolultnak tűnhetnek, de valójában pofonegyszerűek. Kövesse a már bizonyított, a sikerhez vezető lépéseket, segítsen másoknak is a követésében és mielőtt észbe kapna, már annyi bónuszra tehet szert, hogy nem is tudja nyomon követni.

This entry was posted in A lehetőség. Bookmark the permalink.

Comments are closed.