Gyakran feltett kérdések

Kérdés: Hogyan válhatok forgalmazóvá?

Válasz: A legegyszerűbb mód, ha ehhez egyik forgalmazónk segítségét kéri. Ha már ismer olyan forgalmazót, akinek szívesen elfogadja a segítségét az Ön üzletének elindításában és eredményes működtetésében, a csatlakozáshoz szükséges adminisztrációt Ön egyedül is kezdeményezheti annak az űrlapnak a kitöltésével, amelyet internetes áruházunkban talál, ha ide kattint: Regisztrációs űrlap Az űrlapon Ön megadhatja saját, valamint az Ön által választott, Önt segítő forgalmazó (szpnzor) adatait. Ezzel együtt első rendelését is leadhatja. Kérjük, az űrlap kitöltése előtt olvassa el figyelmesen az ott található tájékoztatót.

Kérdés: Kell-e fizetnem a csatlakozásért?

Válasz: Nem, a csatlakozás teljesen ingyenes.

Kérdés: Mennyi a minimális rendelés?

Válasz: Forgalmazóinknak alkalmanként legalább 55 euró + áfának megfelelő forint értékben kell vásárolniuk.

Kérdés: Visszaválthatom-e a termékeket?

Válasz:
• Forgalmazóinknak a vásárlásuktól számított 30 napon belül az esetlegesen hibás terméket hibátlanra cseréljük.
• Amennyiben a vásárló a megvásárolt termékkel elégedetlen, a vásárlástól számított 8 napon belül elállhat vásárlási szándékától és a termék árát visszakapja.
További információért tekintse meg  Nemzetközi Üzletpolitikánk ide vonatkozó, 3-as pontját.

Kérdés: Mi az a karton pont?

Válasz: A karton pont az FLP Marketing Tervében meghatározottak szerint történő előrelépés, bónuszok, jutalmak és teljesítményösztönző juttatások mérésére szolgál.

Kérdés: Milyen kereseti lehetőségei vannak egy foreveres forgalmazónak?

Válasz: A kereset csakis Önön múlik. Némely forgalmazó kiegészítő munkaként, rész-munkaidőben foglalkozik ezzel a tevékenységgel, míg mások minden idejüket ennek a munkának szentelik és nagyon komoly jövedelemre tehetnek szert.

This entry was posted in A Forever Livingről. Bookmark the permalink.

Comments are closed.