Miért az MLM a megoldás?

Legyen egy vállakozása, amelyet otthonról irányíthat kis kockázattal és határtalan lehetőséggel a jólét eléréséhez

A Forever Living Products felépítését tekintve multi-level-marketing (röviden MLM) cég. Ezt a szervezetet úgy alakítottuk ki, hogy Ön legyen a üzleti és egyben a vásárló erőnk is.

Legyen saját üzlete

”Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.” Ahelyett, hogy a főnökét tenné gazdaggá, minden munka, amit végez, valóban az Ön gyarapodását szolgálja.

Kis kockázat többletköltség nélkül

A hagyományos üzletek megalapítása több millió, esetenként több tízmillió forintba kerül, nem említve a banki kölcsönöket, amiket gyakran több évtizedig tart visszafizetni. Ahhoz, hogy elkezdhesse vállalkozását a Forever Livingben, csak pár tízezer forintra lesz szüksége, de ésszerűen tervezett munkával még ennek egy részét is kiválthatja.

Nincs kereseti korlát

Egy hagyományos munkahelyek az Ön fizetési besorolását a munkaerőpiachoz igazodva állapítják meg. A Forever Livingnél nincs limitálva, hogy mennyit kereshet. Minél keményebben dolgozik, annál több pénzt teremthet magának.

Folyamatos jövedelemszerzési lehetőség

Folyamatos jövedelem, talán ez a legnagyobb előny, amit marketing stratégiánk nyújtani tud. Minden forgalmazó értékesítési forgalma után, akit Ön hozott a Forever Livinghez, jutalékot kap, ezzel folyamatosan learathatja addigi kemény munkájának gyümölcsét.

A Forever Livinget az Ön sikereihez terveztük. A kockázat kicsi, a lehetőségek viszont határtalanok.

This entry was posted in A lehetőség. Bookmark the permalink.

Comments are closed.