Termesztés és betakarítás

Az aloé egészségünk forrása, különleges termékeink forrása, üzletünk forrása. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a világ legjobb aloéját kínáljuk Önnek. Ezért saját ültetvényeinken termesztjük.

A Forever Living Products ültetvényei Észak-Mexikóban és Dél-Texasban találhatók, például a Rio Grande völgyében. A legfőbb forrásunk azonban a Dominikai Köztársaságban levő 5000 hektáros ültetvény, amely a legnagyobb a világon.

Ahelyett, hogy rovarirtó szereket alkalmaznánk, kecskéket és bárányok tartunk a gyomnövények természetes fékentartásához és 100%-ban természetes trágyát biztosítunk a tökéletes növénytermesztéshez, biztosítva ezzel mind az aloé, mind a környezet egészségét.

Helyi munkásokat alkalmazunk és kiváló munkafeltételeket biztosítunk nekik. A biztos munkahelyet és fizetést gyakran irigylik más vidékek lakói. Munkásaink kézzel takarítják be az aloe verát és nagy figyelemmel kezelik. A leveleket órákon belül feldolgozzák, így Ön a legtisztább és legfrissebb aloe verát kapja, ami így a legkiválóbb minőségű.

This entry was posted in Ismerje meg az aloét. Bookmark the permalink.

Comments are closed.