Vertikális integráció

Sikerre ítélve

Amikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products vállalatot, tudta, hogy a cég sikere nagymértékben két dologtól függ – minőségi termékeket kell kínálni elfogadható áron és megbízható, nyereséges üzleti lehetőséget kell biztosítani az átlagembereknek.

Mivel minden üzlet a beszállítói hálózaton, a gyártókon és a forgalmazókon alapul, egyetlen változtatás a beszerzési láncolatban a végtermék minőségét is befolyásolja. Ha egy beszállító növelné az árait, a Forever Living kényszerítve lenne arra, hogy emelje az árait, különben számottevő veszteséget szenved el.

Rex tudta, hogy a Forever Living nem alapozhat külső, tőle független beszállítókra, ha magas minőségű alapanyagokra van szüksége. Így, a Forever Livingnek saját aloe vera ültetvényei, gyártó és csomagoló üzemei és a raktározó létesítményei vannak, kiváltva ezzel a külső partnereket.

Minőség, az eljárás minden lépésénél

Ez a bölcs stratégia képessé teszi a Forever Livinget arra, hogy ellenőrizze a minőséget és a költségeket az eljárás minden fázisában – a nyersanyagoktól egészen az Ön által élvezett késztermékekig. A Forever Living védett az ugrásszerűen emelkedő áraktól és gazdasági harcoktól.

A Forever Living teljes mértékben önmagára támaszkodik.

A Forever Living egy olyan cég, amely bizonyított növekedést és nyereséget tudhat magáénak. Nincs másik ehhez hasonló üzleti lehetőség.

A Forever Living sikeres.

A Forever Living stabil.

Az egyedüli olyan üzleti lehetőség, amely integritást kínál minden szinten, és az egyetlen üzlet, amely sajátjaként védi az Ön sikerét.

This entry was posted in A Forever Livingről. Bookmark the permalink.

Comments are closed.