A mi történetünk akár az Öné is lehet

A legjobb módja annak, hogy többet tudjon meg a Forever Living lehetőségeiről az, hogy meghallgatja a forgalmazóinkat. Mint sokan Önök közül, ezek az emberek is idegenkedtek és bizonytalanok voltak a pénzügyi jövőjük kézbevételét illetően. Azonban sokan közülük megtették ezt, és soha nem néztek hátra. Ismerje meg történetüket:

Akarod vagy nem akarod?

‘Csak a siker útjának negyedénél tartok, még nagyon keveset tudok, hiszen még csak gyémánt vagyok. A negyedénél vagyok mindannak, amit a Forevernél el lehet érni. Ha nyolcvanéves koromra Centurion akarok lenni, akkor nagyon sok munkám van még hátra. De akkor lenne az én küldetésem beteljesítve.’

‘Mindent végigcsináltam az életemben, sosem álltam meg félúton. Ha bekapcsolsz valakit a hálózatba, felelős vagy az előrehaladásáért, mert ha valaki neked adja az aláírását, az manapság nagy érték. És ne feledd: ha valaki esetleg most nem akar komolyan dolgozni, az nem jelenti azt, hogy pár év múlva nem ez lesz az életformája.’

‘Sokan akarják tudni a „titkot”. Kérdezgetnek, de az egyszerűség a titok. Ugyanúgy csinálom a munkám, mint akkor, amikor supervisor voltam. Nem változtattam a bemutató metódusán sem. Úgy beszélek mindenkihez, hogy egy 15 éves gyerek is megértse. Ilyenkor azt gondolják, ó, én ezt jobban elmondanám, mint Veronika! És megjön a kedvük hozzá. Nem törekszem tökélyre, mert akkor megijednek. Így meg szeretnek kijavítani, ha például nem jól mondok egy szót. Én meg mosolygok ilyenkor, mert ez azt jelenti, hogy érdeklődnek, és már azt fontolgatják, ők hogyan csinálnák.’

Veronika és Stevo Lomjanski, Gyémánt Manager
(Részletek a Forever folyóirat 2010. augusztusi számában megjelent riportból.)


Csak tettük a dolgunkat

‘Célkövető magatartás, kudarctűrés, kitartás, csapatépítés. Ha példát mutatva mész előre, mutatod a többieknek, hogy járható az út, akkor követni fognak.’

‘Meg kellett találni a fókuszembert, és köré építeni a csapatot… Talpraesett, ügyes, kommunikatív személyiségeket keresünk, akikre lehet építeni. Nehéz megtalálni őket, mert kevesen veszik észre akár magukban is a tehetséget. De nekünk már rááll a szemünk.’

‘Párhuzamosan adjuk a módszert és formálunk személyiséget. Folyamatosan láttatni kell az emberekkel a céljukat, sugallni, hogy el tudják érni, meg tudják csinálni. Manapság kevés családban kapják meg a gyerekek a biztatást ahhoz, hogy egészséges önbizalmuk legyen. Az embereknek óriási szükségük van a törődésre.’

Vágási Aranka és Kovács András, Gyémánt-Zafír Managerek
(Részletek a Forever folyóirat 2010. szeptemberi számában megjelent riportból.)


”Tornyot raktam”

‘Az egész életemet áthatotta a vágy: szabadságban élni – kezdi Szabó József, aki Magyarországra álmodta a Forever Living Productsot. Az álom persze nem volt mindig ilyen nagyívű: néhány flakon krémmel és étrend-kiegészítővel kezdődött, no meg néhány hideg éjszakával egy frankfurti lerakat parkolójában.

Szabadságban élni annyit jelent, hogy azt csinálom, amit akarok, azzal dolgozom, akivel akarok, én határozom meg az utamat és fegyelmezem magamat.”

”Hálózatépítő vagyok, és az is maradok mindig. Ez egy csapatmunka, mindenkinek megvan a szerepe ebben a hatalmas gépezetben. A ”szürke eminenciások”, a hálózatépítők adják az alapját, de ott vannak azok is, akik kiszolgálják a hálózatot élükön dr. Milesz Sándorral. Örülök, hogy rátaláltam, és vele hihetetlen sikert érhetünk el a közép-európai régióban.”

Szabó József, Zafír Manager
(Részletek a Forever folyóirat 2010. februári számában megjelent riportból.)


Tudtam, hogy megéri

Az egyik legkeményebb, legtudatosabb, egyben a leglágyabb szívű hálózatépítő. Ellentmondás? Krizsó Ági segít feloldani. Így is lehet csinálni. Vagy csak így lehet igazán?

”Mindig kivártam, amit kellett, és nem értem be közbülső állomásokkal. Bizalmat szavaztam az embereknek, és ők meghálálták, ha számíthattak rám. Nem érdekből, hanem mert így éreztük.”

”Személyesen az a célom, hogy példakép maradjak anyai minőségemben is a lányaim részére. Méltó a szüleimhez és emberi vezető. Akikkel együtt dolgozom… olyan érzelmi energia van köztünk, amit semmi nem tud megbontani. Őket nem fogják a sikereik megváltoztatni, ezt tartom a legfontosabbnak.”

Krizsó Ágnes, Zafír Manager
(Részletek a Forever folyóirat 2010. májusi számában megjelent riportból.)


Kaptam egy lehetőséget, megragadtam és azt most tovább akarom adni. . .

”5 évvel ezelőtt bemutattak nekem egy legetőséget. Egy számomra teljesen ismeretlen nő megismertette velem a Forevert és némi habozás után úgy döntöttem, hogy mind a terméknek, mind az üzleti lehetőségnek adok egy esélyt. Akkor még nem gondoltam arról, hogy egy kivételes lehetőséget fogadtam el, amely tökéletesen rám szabott.

Szeretnék őszinte köszönetet mondani a mindig mellettem álló tanítómnak és barátomnak Eva Yng-nak, hogy megadta nekem a lehetőséget és segített meglátni a benne rejlő nagyságot, és hogy hitt bennem. Természetesen szeretnék köszönetet mondani a csodálatos csapatomnak, ami minden nap ösztönöz engem!”

Johanna Warme

A holtpontról a ‘szárnyalásig’

‘A Forever termékek jótékony hatása az, hogy javult az életminősége a ‘sárga doboznak’ köszönhetően. A pénzügyi helyzetem javult, most már én irányítom az időbeosztásomat. Azután, hogy élsportolóként aktív életet éltem, 5 évet töltöttem pihenéssel. Több operáció után számos problémám támadt. Nagy fájdalmaim voltak és fokozatosan elvesztettem a hitem önmagamban.

A Forever annyi hihetetlen dolgot ad, nem csak a személyes fejlődés szintjén, hanem a Rally utazások és egyéb jutalmak formájában is, ami nem mérhető pénzben. Oszd meg tehát ezt a lehetőséget másokkal, de soha ne hagyd, hogy egy új forgalmazó úgy írja alá a jelentkezési lapot, hogy nem tudja, mik az indítékai. Mindig szem előtt kell tartanunk a céljainkat és motívációinkat.”

Karin Larsson, Soaring Manager

This entry was posted in A lehetőség. Bookmark the permalink.

Comments are closed.