Forgalmazóink reflektorfényben

Elvira és Roberto Ruiz

‘Nagy megtiszteltetés, hogy ebben az évben megkaptuk a Profit Sharing csekket. Szeretném kifejezni elismerésemet és köszönetemet a csoportom minden forgalmazójának, akik lehetővé tették ezt. Várom a következő évet és arra fogok törekedni, hogy még tovább gyarapítsam az üzletet. Igyekszem segíteni másokat a csoportomban a Profit Sharing Csekk elérésében.”

Sara és Antonio Maya

“Ez a nagyszerű cég annyi mindent adott nekünk. Mindig tagja leszek ennek a csapatnak, mert nincs a Foreverhez hasonló másik cég. Köszönjük Rex, hogy biztosítod számunkra ezt a nagyszerű lehetőséget!”

Mui és Hung Ma

“Köszönjük, Rex Maughan. Az FLP megadta nekem a lehetőséget, hogy egy rendkívüli üzletet építsek fel. Igazán nagy megtiszteltetés elismerésben részesülni a teljesítményemért. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy hálámat a keményen dolgozó csapatomnak és a torontói csapatvezetőknek. Köszönöm, hogy mindezt lehetővé tették. Ha én eljuthattam eddig, bárki más is képes rá! Az FLP nagyszerű lehetőség azok számára, akik részt kívánnak venni benne. Nem számít, hogy milyen a végezttséged, itt mindenki egyenlő eséllyel indul!”

Halmi István és Halminé Mikola Rita

Azt mondják, az az erősségük, hogy együtt dolgoznak: bárhova mennek, és ez erősíti a kapcsolatukat. Halmi István repülőgép üzemmérnök és Halminé Mikola Rita pedagógus diplomával 11 éve kezdte az üzletet. Ma negyedikek az üzleti eredmények alapján, de házaspárként az elsők.

”Dicsérj, kérdezz és ne vitatkozz! Ez a három tanács, ami alapja mindennek. Ha valaki ezt betartja, túl sok buktató nem marad.”

(Részletek a Forever folyóirat 2010. áprilisi számában megjelent riportból.)

Dr. Kósa L. Adolf

“…el akarom érni, hogy egyes munkatársaim vállalkozzanak a profitösztönzőre, persze ehhez mennem kell előttük, mint eddig. És ha találsz csak két olyan eszementet, mint én, már meg van oldva az életed. Ha egyet, akkor is. De ehhez az kell, hogy elhiggyék magukról, hogy alkalmasak rá. Rólam mindenki azt mondta nyolc évvel ezelőtt, hogy: jön-megy. Túl gyors volt a siker. Aztán még mindig itt vagyok…”

(Részlet a Forever folyóirat 2010. januári számában megjelent riportból.)

Biró Tamás és Biró Diána

“Ez egy életforma. Ha megtanítalak arra, amit tudok, és te hozzáteszed a magadét, több lehetsz, mint én. De pont ez a cél és ezen csak nyerhetünk. Amit elértünk, szép, de még messze nem vagyunk a végén, és nem feltétlen akkor lesz vége, amikor nekünk. Nagy üzletet sok mindenből lehet csinálni, de létrehozni egy eszmét, ami túlél téged: ez a legtöbb, ami elmondható.”

(Részlet a Forever folyóirat 2010. márciusi számában megjelent riportból.)

This entry was posted in A lehetőség. Bookmark the permalink.

Comments are closed.