Rex Maughan: éleslátás és bátorság

A Forever Living Products vezetője Rex Maughan. Saját erejéből lett az az ember, akinek vezetési tapasztalatai és éleslátása vezettek a sikereihez. Rex megalapította azt a céget, aminek nincs párja a világon – a céget, ami megváltoztatja az életet csodálatos termékeivel és egy stabil üzleti lehetőséget is biztosít.

Tanulmányok és tapasztalatok

Miután lediplomázott az Arizona Állambeli Üzleti Egyetemen, Rex kivételes üzleti szaktudásra tett szert a Mayer Central Building igazgatójaként, később a Del Webb Corporation alelnökeként és a Del E. Webb Realty & Management Company ügyvezető alelnökeként.

Rex okleveles ingatlankezelő, és kiegészítésként széleskörű ismereteket szerzett az ingatlantulajdon, adózás, könyvvizsgálat valamint a vállalati konszolidáció és fúzió területén. Az Arizona Állami Egyetemen odaítélték neki a Tudományok Tiszteletbeli Doktora címet, a ‘honoris causa’-t, elismerve ezzel kiemelkedő üzleti képességeit és jelentős hozzájárulását a társadalom fejlődéséhez.

Karitatív tevékenység

Rex korán megtanulta a szolgálat és adakozás értéket. Fiatalemberként két évet töltött a Csendes-óceán délnyugati térségében található Szamoa-szigeteken azzal, hogy az ott élők életét segítse. Megkedvelte az itt élő embereket és kultúrájukat.

Rex számos iskolát alapított, ezen kívül a Robert Louis Stevenson Múzeumot, hogy tiszteleghessen az író előtt, aki szintén beleszeretett a Szamoa-szigetekbe és itt is telepedett le. Rex azért dolgozott, hogy megőrízze Stevenson ültetvényét és ingóságait.

A szamoai nép tisztelete jeléül megajándékozta Rexet a ‘Tilafaiga’ főnöki címmel az esőerdők megmentése érdekében kifejtett erőfeszítései elismeréseként.

Rex nagylelkűen adakozott az égési sérülteket ellátó alapítványnak (Foundation for Burns and Trauma), amely Arizona és a környező államok lakosait szolgálja a Füstjelző Készülékek Üzembe Helyezési Programjával, a Bátor Táborral és a Forever Bátorság Házzal.  A Forever Living Products jótékonysági adományairól vált híressé egymillió dollár adományozásával – a legnagyobb összeggel, amit alapítvány valaha is kapott.

A Forever Giving-et 2009-ben alapították, hogy forgalmazóinknak és vevőinknek lehetőséget teremtsen az adományozásra, a világ jobbá tételének érdekében. Világszerte együttműködik jótékonysági szervezetekkel, hogy együtt küzdjenek a szegénység, az éhezés és a gyerekek számára elérhető egészségügyi szolgáltatások hiánya ellen. Ezenkívül az alapítvány segélyekkel támogatja a természeti katasztrófák súlytotta területek megsegítésére tett erőfeszítéseket.

Rexnek hatalmas szíve van és tényleg törődik az emberekkel – főleg a beosztottjaival, a forgalmazókkal és a közösséggel. Rex és felesége, Ruth, úgy tekintenek karitatív munkásságukra, mint a legnagyobb eredményükre.

This entry was posted in A Forever Livingről. Bookmark the permalink.

Comments are closed.