Tapasztalat és innováció

A Forever Living Products egy olyan cég, ami megváltoztatja az emberek életét.

Rex Maughan

az igazgatóság elnöke, vezérigazgató

Rexet szenvedélyes elhivatottsága arra inspirálta, hogy 1978-ban megalapítsa a Forever Living Productsot. Üzleti szakon szerzett diplomát az Arizona Állami Egyetemen, majd több, mint 40 évnyi szakmai és vezetői tapasztalattal alapozta meg szaktudását. Elképzelése a Forever Living Productsot olyan úton vezette végig, melyen egy brilliáns ötletből világméretű vállalattá vált, amely emberek millióinak életét tette jobbá.

Gregg Maughan

elnök

Rex Maughan fiatalabbik fia, aki elnökként vezeti a Forever Living Productsot. Az Arizona Állami Egyetemen végezte tanulmányait, folyékonyan beszél spanyolul. Szakmai pályafutását 20 évvel ezelőtt kezdte el a Forever Living Productsnál gyakornokként, rendelések felvételével. Szinte az összes osztályon dolgozott, amellyel bizonyította elhivatottságát és rátermettségét arra, hogy továbbvigye a Forever Living örökségét, stabilitását, növekedését és segítőkészségét mások iránt.

Rjay Lloyd

alelnök, pénzügyi
vezérigazgató-helyettes

“R” magasszintű jogi és könyvelői szaktudással járult hozzá a Forever Living Products fejlődéséhez. Alapossága és minden részletre kiterjedő figyelme juttatta el a vállalatot sikerének és stabilitásának jelenlegi szintjére. Kiváló szaktudásán és tapasztalatán kívül ‘R’ kivételes ösztönei is a Forever Living javát szolgálják évek óta.

Navaz Ghaswala

ügyvezető alelnök

Navaz a kezdetektől a Forever Living Products-al tart. Már 1978-ban meglátta a Rex ötletében rejlő lehetőségeket és azóta is hisz bennük. Navaz erőteljes nemzetközi háttérrel rendelkezik. Tanulmányait Pakisztánban folytatta, amelynek köszönhetően több nyelven is beszél. Tehetségével és elképesztő etikai munkájával immár több mint 30 éve áll a Forever Living Products szolgálatában.

This entry was posted in A Forever Livingről. Bookmark the permalink.

Comments are closed.